Supra mala
Dioxy Activ Supra
Dioxy Activ Supra se koristi u zdravstvu, ugostiteljstvu, hotelijerstvu, veterinarstvu, prehrambenoj industriji i za opštu upotrebu.
dioxy-activ-supra-home-bez-sjenke-done
Važnost dezinfekcije ogleda se u uklanjanju mikroorganizama u svakodnevno posjećivanim objektima, sa radnih površina, sa predmeta opće upotrebe itd., a sve sa ciljem sprečavanja pojave i širenja bolesti, kako zaraznih tako i nezaraznih. Patogeni mikroorganizmi na površinama mogu preživjeti mjesecima i tako predstavljati potencijalni izvor infekcija.

Hlordioksid se i na ovom polju dokazao kao izvanredno sredstvo za uništavanje mikroorganizama. Djelotvoran je i pri niskim koncentracijama, a brzina i efikasnost djelovanja je znatno veća u odnosu na druge dezinficijense. Nema štetno djelovanje na ljude a ni na okolinu, stoga se jednostavno može koristiti u svim oblastima.

Djeluje na bakterije (uklj. Salmonele, E-coli, Listerie, Kampilobakterije), gljivice, kvasce, alge, plijesni i viruse (uklj. HIV i viruse hepatitisa A, B i C). Učinkovit je protiv Herpes simplex-virusa, Influence A-virusa, SARS-virusa, Adeno-, Papova i Rotavirusa.
Ima rezidualno dezinficirajuće djelovanje i njegovo djelovanje ne ovisi o pH-vrijednosti. Djeluje unutar širokog temperaturnog spektra


 
PRIMJENA: Dioxy Activ Supra se koristi u zdravstvu, ugostiteljstvu, hotelijerstvu, veterinarstvu, prehrambenoj industriji i za opću upotrebu.

Dioxy Activ SUPRA je dostupna u dva pakovanja:
Dioxy Activ Supra KONCENTRAT Koncentrovano sredstvo za brzu, efikasnu i produženu dezinfekciju radnih površina, podova, zidova, stropova, prijevoznih sredstava, sanitarija, opreme, aparata, ruku i bazena.

Dioxy Activ Supra GOTOV RASTVOR
Gotov radni rastvor za brzu, efikasnu i produženu dezinfekciju radnih površina, podova, zidova, stropova, prijevoznih sredstava, sanitarija, opreme, aparata i ruku.

Supra-bez-sjenke-strcaljka-done
 
Preuzmite dokumente:
Ovdje možete preuzeti dokumente u kojima je evidentirano poređenje Dioxy Active SUPRA sa ostalim proizvodima.

Komparacija sa aktivnim hlorom
Komparacija sa QAV
Komparacija sa alkoholima
Komparacija sa persircetnom kiselinom i vodonikperoksidom
Facebook